Om 2try golf

Vi er en gjeng golfere med lavt til høyt handicap som har en masse fine samtaler om dette fantastiske spillet fra St. Andrews i Skottland. De fleste grupper har en initiativ taker som syntes 2try golf er et passende navn for oss og våre ideer. Så vi har landet navnet, ordnet oss en egen logo (eller to) og delt ideer hvor noen er i gang mens andre under arbeid. Etterhvert som vi får ting og tang på plass, mens vi også skal spille og hygge oss så satser vi på at mye kan deles med dere på våre nettsider 2trygolf.no

 

Golf har en lang og utrolig spennende historie. Vi er fasinerte og hektet av dette spillet vi kommer til å diskutere, snakke om og øve på resten av livet. Underveis skal vi bidra lokalt og kanskje i større skala om vi behøver det. Golfverdenen er veldig stor og flere av oss har fulgt den lenge så er dette helt klart den sporten vi alle finner nye ideer og forslag til å bli litt flinkere hele tiden.

Det første vi har tenkt på er at nye eller golfspillere som kommer tilbake møter golfbutikker som kan være skremmende på mange måter. Ja, det er mange dyktige selgere og brukbare verktøy på nett. Men om du synes det er dyrt så prøver du kanskje handle privat og da er det fort du ender opp med uriktige eller upassende golfkøller. Da begrenser du kanskje utviklingen og blir låst med golfutstyr som ikke fører til den glede du forventet eller noe lignende.

Derfor har vi begynt med å omsette brukte golfkøller. Og det er en fornøyelse allerede hvor vi vi erfarer de forskjellige behov. Vi selger brukte køller for familie og venner på bruktmarkedet i Norge. Vi har merket oss alle behov og kan i dag ikke oppfylle de alle men vi vokser og vi utvider kapasiten så snart vi kan. 2try golf har åpnet for at vi bytter gjerne golfkøller. Det vil si at vi er interesserte i dine gamle eller andre golfkøller også så våre priser vil være noe av det rimeligste du finner, også på bruktmarkedet. Vi er åpne for å selge golfkøller for deg, kjøpe av deg eller inngå andre avtaler. Vi er allerede så glad i alt av stål, jern, grafitt, gummi etc. vi kommer over og vi jobber med den overbevisning at ingen golfkøller behøver kastes før vi har konkludert det er over. Det har ennå ikke skjedd så vi fortsetter med å omsette brukte golfkøller selv om vi har mer produkter og tjenester på vei inn.

Får du en ide og vil samarbeide med 2try golf så nøl ikke å ta kontakt.